Min opplevelse etter fødselen.

Hei! Først av alt vil jeg bare si tusen takk for alle de gode tilbakemeldingene jeg har fått, jeg setter stor pris på ALLE av dem!

Nå har jeg tenkt å starte med min opplevelse etter fødselen.

Den 30.oktober kl.22:26 kom lille Milena Alette til verden, fødselen gikk fint og jeg var så lykkelig over og endelig ha fått møtt den vesle jenta mi.

Som jeg allerede har fortalt om i det forrige innlegge mitt er barnevernet i Ballangen langt ifra greie, noe som ødela gleden min veldig over å endelig ha fått møtt barnet mitt. Jeg hadde snakka om lenge at jeg ville tilbringe noen dager hjemme hos min mor i Ballangen for å slappe av med mitt eget barn og Familie i trygge omgivelser rundt meg.

Dette nektet Barnevernet meg å gjøre, De NEKTET meg å dra hjem til min mor som da hadde vært der til stedet hele tiden. Dette fortalte de til meg først etter at Milena var født så jeg hadde jo ikke pakket sammen noe til jeg skulle reise, for jeg hadde jo regnet med at jeg kunne få dra hjem før jeg dro videre i og med at de ikke hadde fortalt noe om dette før fødselen. Så det endte med at jeg måtte være på sykehuset i en hel uke og hvis jeg skulle dra hjem så måtte det bli uten Milena. Det var ett mareritt for meg å måtte oppholdes på sykehuset i en hel uke å vite det at jeg ble nektet å dra hjem med mitt eget barn.

Da jeg skulle hjem å pakke til reisen fikk jeg beskjed om at ungen min måtte være igjen på sykehuset i Narvik mens jeg dro til Ballangen for å pakke (noe som kun viser hvor hjerteløse folk faktisk kan være.) Jeg dro til Ballangen og sa til sykehuset at jeg skulle være så kjapp som jeg kunne og da ga sykehuset meg en tid på 2 timer. Noe som jeg sa at det tviler jeg på at vi rekker på grunn av fordi det er 45 minutters kjøretur bare en vei og det var glatt føre. Det endte med at vi var borte i nesten 4 timer, for når man stresser med at du har ett barn som er på sykehuset som du fort må komme tilbake til er det ikke så veldig lett å ha hodet med seg når man skal ha med seg alt mulig som: Klær, vippestol, babygym, dyner, pledd og masse andre greier.

Igjen så brukte da Barnevernet dette mot meg i retten, at jeg var lengre borte enn jeg skulle og dette på grunn av deres dårlige arbeid og ikke gi med beskjed om dette tidligere. Hadde bare Milena fått blitt med hadde vi fint unngått dette problemet. Fra mitt synspunkt så har det bare virket som at barnevernet har prøvd å gjøre det mest vanskeligst for meg som mulig, at de har å dradd meg langt ned i møkka i håp om jeg bare skulle overgi ungen min til dem.

Så det var en annen kort oppsummering innen urett fra barnevernet av utallige mange flere. Ta gjerne kontakt med meg om du selv har opplevd urett fra barnevernet!  hvis dere vil følge meg videre og lese mer, så skal jeg skrive om oppholdet på Aglo (mødrehjemmet) i neste innlegg.

Takk for at du tok deg tid til å lese dette. 

2 kommentarer

06.02.2017 kl.15:05

Altså greit barneværnet har mye å si, men du kan ikke skylde på de før alt

Sara Skjervagen

06.02.2017 kl.20:31

Anonym: Du som sett å kommentere Anonymt har værtfall ingenting å si ??

Skriv en ny kommentar

Sara Skjervagen

Sara Skjervagen

18, Ballangen

Kategorier

Arkiv

hits