Det er ikke Barnevernet.

 

Nå for tiden har det kommet mye ut om hvordan mange barnevern i Norge faktisk arbeider, de kommer og tar så alt for mye som dem vil. Det er på tide at det gjøres noe med, men først av alt vil jeg bare få fram noe. Barnevern er de som virkelig gjør alt for at barn skal få det bra hos sine foreldre og sånn har det vært ment at det skal være fra dag 1. Barn skal slippe å bli flyttet hit og dit å måtte reise fra sine foreldre og det er her poenget mitt kommer fram. Det som faktisk er barnevern er de som gjør ALT for at barnet skal slippe å bli flytta fra foreldrene sine, Barnevern er de som virkelig prøver sitt aller beste for at barnet skal ha det bra hos sine foreldre. Det er det som ER barnevern, de ser etter løsninger for at barnet skal slippe å bli flytta fra foreldrene sine og er åpen for alle muligheter. Jeg har vært involvert i barnevernet siden jeg var 13 år og har hatt mange saksbehandlere opp igjennom tiden. Da jeg ble flytta i fosterhjem hos min far i 2014 fikk jeg en ny saksbehandler, det var en mann å av alle de saksbehandlerne jeg har hatt igjennom tiden var han den beste. La oss kalle saksbehandleren ''Nils'', Nils var en av mange tidligere saksbehandlere den beste jeg har hatt.  Han forstod meg og hadde opplevd mye ufine ting selv da han var tenåring akkurat som jeg hadde, han gjorde virkelig alt for at jeg skulle ha det bra. Det var en dag Moren min og jeg hadde blitt enige om å spørre ''Nils'' om jeg kunne flytte tilbake til min mor på grunn av at jeg å faren min var veldig ofte uenige om ting som gjorde det vanskelig. Gjett hva vi fikk til svar?

Jo selvfølgelig kunne jeg det! Det var ingenting i veien for at jeg ikke kunne flytte tilbake å bare noen få dager etter på var vedtaket gjort.

Det er DET som er BARNEVERN, de som er åpen for alle muligheter og forslag.

Så har vi de som kommer og tar barn fordi at moren for eksempel røyka hasj for 10 år tilbake før ungen var født, i min sak brukte de til og med ting fra da jeg gikk på barneskolen, HALLO BARNESKOLEN?

De brukte ting mot meg fra da jeg var ett lite barn, vi ser ei jente på seks år som bare går hjem midt i skole tiden (som var på grunn av mobbing). DET valgte det å BRUKE mot meg , de brukte ALT for at de skulle ta omsorgen for mitt barn. Og det de brukte var ting som skjedde for flere år siden å det de sa i retten var at de så får seg at jeg bare skulle få samvær med datteren min 3 ganger i året.

De som kommer og tar som de vil for å så la barn se foreldra sine minst mulig, det er Ikke barnevernet, men terrorister. De terroristene som gjør alt for at barnet ikke skal bo hos sine foreldre, de som graver i fortiden å leter etter hver minste lille ting som kan framstå som negativt. 

Det er den store forskjellen på hva som faktisk er barnevern og hva som ikke er det. 

Takk for meg å del gjerne budskapet!


2 kommentarer

Britt-janne

18.03.2017 kl.09:33

Hei, så bra skrevet, jeg er helt enig med deg, det er STOR forskjell på hvordan barnevernet et og hvordan det egentlig skulle ha vært. I noe tilfeller så gjør de mye bra, men så er det også så mange tilfeller de gjør så altfor mye feil :/

Sara Skjervagen

18.03.2017 kl.10:21

Britt: Hei! tusen takk :)
Ja, er så mye unødvendig som blir gjort.

Skriv en ny kommentar

Sara Skjervagen

Sara Skjervagen

18, Ballangen

Kategorier

Arkiv

hits